Αυτοκόλλητο βινύλιο ινών άνθρακα 3D

Το τρισδιάστατο βινύλιο ινών άνθρακα χρησιμοποιείται ευρέως για διακόσμηση αυτοκινήτων. Αυτό είναι μακράν το πιο δημοφιλές τρισδιάστατο φύλλο βινυλίου σε στιλ ινών 3D Twill-Weave Carbon, χωρίς το υψηλό κόστος των πραγματικών ινών άνθρακα. Αυτό το μοναδικό προϊόν είναι φτιαγμένο από βινύλιο ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το οποίο διαθέτει φινίρισμα με άνθρακα. Σε αντίθεση με αυτά τα φθηνά ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το τρισδιάστατο βινύλιο ινών άνθρακα χρησιμοποιείται ευρέως για διακόσμηση αυτοκινήτων.

Αυτό είναι μακράν το πιο δημοφιλές τρισδιάστατο φύλλο βινυλίου σε στιλ ινών 3D Twill-Weave Carbon, χωρίς το υψηλό κόστος των πραγματικών ινών άνθρακα. Αυτό το μοναδικό προϊόν είναι φτιαγμένο από βινύλιο ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το οποίο διαθέτει φινίρισμα με άνθρακα. Σε αντίθεση με τα τυπωμένα μοτίβα άνθρακα, η πραγματική τρισδιάστατη υφή μοιάζει με την γνήσια εμφάνιση των ξηρών ινών άνθρακα, η ύφανση αντανακλά το φως με τον ίδιο τρόπο όπως και οι πραγματικές ίνες άνθρακα.

Τα πλεονεκτήματα των ινών άνθρακα DERFLEX

Ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες όπως βροχή, άνεμος, παγετός, έκθεση στον ήλιο

Εύκολος καθαρισμός, κοπή, σύνδεση και τοποθέτηση, απόδειξη νερού

Εργοστασιακή τιμή, οικονομικότερη με την ίδια προδιαγραφή.

Φτιαγμένο κατά παραγγελία. Κάνουμε διαφορετικά προϊόντα για ειδική χρήση και διαφορετική επεξεργασία για διαφορετικό κλίμα.

Μακρά αντίσταση στην εξωτερική ζωή.

Πληροφορίες Προϊόντος:

DCB-01: πάχος PVC 0,12mm, πίσω χαρτί 120gsm, μέγιστο πλάτος 1,52m.


Εξεταστική