Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Shanghai DER New Material Co, Ltd έχει ασχολείται με την κατασκευή, την ανάπτυξη και την πώληση υλικών για ψηφιακή εκτύπωση, δεδομένου ότι είναι εγκατεστημένο. Είναι επαγγελματίας προμηθευτής στον τομέα της διαφήμισης, με πιστοποίηση ISO9001-2000.


Η DER διαθέτει τις επαγγελματικές γραμμές παραγωγής ψηφιακών υλικών εκτύπωσης υψηλής ποιότητας PVC. Οι γραμμές περιλαμβάνουν τη διαδικασία της ευρείας έλασης, της επίστρωσης υφάσματος, της επικάλυψης με κόλλα και επίσης της παραγωγής μονής όψης. Το αυστηρό και τέλειο σύστημα ελέγχου ποιότητας εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα των προϊόντων DERFLEX και επιτυγχάνει το αγαπημένο των παγκόσμιων πελατών.

about.jpg


Η DERFLEX είναι επαγγελματίας κατασκευαστής διαφόρων ειδών πλαστικοποιημένου PVC και επικαλυμμένου υφάσματος.

όπως eco διαλυτών ψηφιακή εκτύπωση frontlit flex banner, backlit banner, μπλοκ banner, banner πλέγμα, αυτο-αυτοκόλλητο βινύλιο, μονόδρομος βινυλίου όραμα, ψηφιακό καμβά εκτύπωσης, κλωστοϋφαντουργίας inkjet, pvc μουσαμά μουσαμά και ούτω καθεξής ...

05.jpg

06.jpg


Shanghai DER New Material Co, Ltd έχει έκταση παραγωγής 60.000 τετραγωνικών μέτρων, που καταχωρήθηκε με 2,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. 3 ημερολόγια, 3 μηχανήματα επίστρωσης και 5 μηχανήματα πλαστικοποίησης, 25 ανώτεροι μηχανικοί και 450 εργαζόμενοι καθιστούν το εργοστάσιό μας πιο ανταγωνιστικό μεταξύ των προμηθειών βινυλίου banner.

z.jpg

x.jpg


Το DERFLEX διαθέτει ολόκληρη σειρά συστημάτων QC. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με την Επιστήμη και Τεχνολογία του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Κίνας, το οποίο είναι διάσημο Πανεπιστήμιο της Κίνας, για την κατασκευή εργαστηρίου πολυμερικών εξερευνήσεων. Αυτό διατηρεί το μελλοντικό μας πλεονέκτημα της τεχνολογίας και της εξερεύνησης νέων προϊόντων.


Κέντρο Ε & Α

Με μια κεντρική αίθουσα δοκιμών ενός πρώτης κατηγορίας DER νέο υλικό.Έχουμε ένα πλήρες και atraitly σύστημα ελέγχου.Υπάρχει διάφορες εγκαταστάσεις δοκιμών σύμφωνα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των προϊόντων-chenical ίνα, PVC περιτυλιγμένο υλικό και διαφημιστικό υλικό και τελειοποιεί πρότυπα και απαιτήσεις δοκιμών προϊόντων. Διαθέτει μια ομάδα πρώτης κατηγορίας του προσωπικού δοκιμών με υψηλή εκπαίδευση και καλή τεχνική ποιότητα, ώστε να διασφαλίζεται η δυνατότητα ελέγχου του προϊόντος και τα προϊόντα που εξέρχονται από το εργοστάσιο είναι 100% μέχρι πρότυπο.

112.jpg

113.jpg


Η DERFLEX δραστηριοποιείται στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης για πάνω από 15 χρόνια, έχει πελάτες άνω των 100 χωρών.

Παρακολουθούμε όλες τις παραγγελίες μας από την PI, την παραγωγή, τη ναυτιλία και την after-sale.

Όλες οι παραγγελίες με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

c.jpg

v.jpg

01.jpg

02.jpg


Το όραμά μας
Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε στενή φιλικότητα με τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την υποστήριξη προς όφελός μας, ώστε να μεγαλώσουμε μαζί και να συνδυάσουμε για να γίνει ηγετική θέση στον τομέα της εκτύπωσης