Γεωργία καλύπτει μουσαμά

Ταξινόμηση της γεωργικής πλαστικής μεμβράνης από την άποψη των ειδών Για την ταξινόμηση του αγροτικού πολυστρωματικού υλικού, μπορεί να ταξινομηθεί από το υλικό, τον τύπο, τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ταξινόμηση της γεωργικής πλαστικής μεμβράνης, Γεωργία καλύπτουν το υλικό από τα φύλλα από την άποψη των ειδών

Για την ταξινόμηση του αγροτικού πολυστρωματικού υλικού , μπορεί να ταξινομηθεί από το υλικό, τον τύπο, τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά.

1) σύμφωνα με τη χρήση της ταξινόμησης των πρώτων υλών: γυαλί, άκαμπτη πλαστική πλάκα, μαλακό πλαστικό φύλλο, δίχτυα εντόμων κλπ.

2). Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε γεωργικές ταινίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: πολυβινυλοχλωρίδιο, πολυαιθυλένιο, συμπολυμερές αιθυλενικού οξικού βινυλεστέρα, μεμβράνη PO, φθόριο, πολυανθρακικό, προπιονικό μεθύλιο κλπ.

3) σύμφωνα με τη χρήση της λειτουργίας του προϊόντος: μπορεί να διαιρεθεί σε γεωργικά φιλμ και γεωργικών ταινιών.

4) να ταξινομήσει τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά των γεωργικών ταινιών από τη γωνία του φωτισμού και των υλικών συντήρησης της θερμότητας, το εσωτερικό και το εξωτερικό υλικό επικάλυψης, διαφανή και μαύρα δύο είδη πλαστικών υμενίων, θερμομονωτική μεμβράνη και συνδέεται στενά με την παραγωγή των ανθεκτικών στη γήρανση φιλμ, αποικοδομήσιμο φιλμ κλπ.


  1. Η γεωργία ρίχνει ταινία

    Η χρήση της πλαστικής καλλιέργειας τεχνολογία καλλιέργειας έχει εφαρμοστεί στην εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας καθιστά την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών σε ψυχρή εποχή έχει εφαρμοστεί σωστά, το κλειδί για την προώθηση της καλλιέργειας και την αύξηση της απόδοσης.

  2. Ταινία πολλαπλών εφαρμογών

    Η ταινία εκτός από ρύζι, βαμβάκι, καλαμπόκι, καπνό, δενδρύλλιο και κάλυψη πεδίου, χρησιμοποιείται για να κάνει μεμβράνη ελέγχου πλημμυρών επένδυση για άρδευση και δεξαμενή νερού, βελτιώνοντας σημαντικά τον παράγοντα χρησιμοποίησης του νερού. Επιπλέον, η πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιείται ευρέως για την καλλιέργεια μανιταριών, τη διατροφή των Ναυτικών κλπ.

  3. Ταινία εντόμων

    Πρόκειται για μια πολυστρωματική μεμβράνη κατασκευασμένη από συνηθισμένο αιθυλένιο και χαμηλής πυκνότητας αιθυλένιο. Η μεμβράνη αντικατοπτρίζει μόνο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου στο περιβάλλον, ενώ το ορατό φως αντανακλάται. Λόγω του φόβου του φόβου του υπεριώδους φωτός και όχι κοντά στην ταινία, μπορεί να παίξει ένα φαινόμενο ελέγχου παρασίτων. Για την πρόληψη και τον έλεγχο της ισχυρής αντίστασης σε αφίδες, κόκκινες αράχνες και άλλα ειδικά αποτελεσματική?


σούπερ καθαρό κυλίνδρου για τη γεωργία
Ρολλά ταινίας PVC
Γεωργία μουσαμά PVC
Η γεωργία έριξε μουσαμά


Εξεταστική