Υφάσματα τεντών

Shanghai DER Νέο υλικό Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής για υφάσματα τέντας στην Κίνα, ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή του υφάσματος sunbrella. τέντα καμβά είναι αδιάβροχο fabricused να κάνει τέντες ύφασμα, για παράδειγμα τέντες σκιά και υπαίθρια τέντα. Εφαρμογές: ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Shanghai DER Νέο υλικό Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής για υφάσματα τέντας στην Κίνα, ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή του υφάσματος sunbrella .

τέντα καμβά είναι αδιάβροχο fabricused να κάνει τέντες ύφασμα , για παράδειγμα τέντες σκιά και υπαίθρια τέντα .


awning fabrics manufacturer

υφάσματα τέντας


awning fabrics supplier

sunbrella ύφασμα


awning fabrics wholesale

τέντα καμβά


Εφαρμογές:

awning canvas manufacturer

υπαίθρια τέντες


awning canvas wholesale

σκιά σκίασης


sunbrella fabric wholesale

σκιά παραθύρουΗ DERFLEX είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και έμπορος υφασμάτων sunbrella που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή υφασμάτων τέντας . Το γραφείο μας βρίσκεται στη Σαγκάη, εργοστάσιο στην πόλη Haining, με εύκολη πρόσβαση μεταφορών. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμούνται σε μεγάλο βαθμό σε διάφορες αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε τέννινο καμβά μας ή θέλετε να συζητήσετε μια προσαρμοσμένη παραγγελία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο εγγύς μέλλον.

Εξεταστική