Σπίτι > Εφαρμογή > εφαρμογή ψηφιακής εκτύπωσης εξάχνωσης

Η αρχή της είναι η διασπορά των χρωμάτων που γίνονται με εκτύπωση μελάνης ψηφιακής άμεσης έγχυσης μηχάνημα χαμηλής ενέργειας εκτύπωσης εξάχνωσης, στην ειδική επεξεργασία πολυεστερικών υφασμάτων, με θέρμανση (180-210 βαθμούς Κελσίου), η εκτύπωση εικόνας σε ύφασμα από χημικές ίνες και άλλα υλικά μπορεί να είναι εντός 5 -20 δευτερόλεπτα θα είναι σύνθετο, πολύχρωμο και σταθερότητα χρώματος και άμεση παραγωγή ενός τελικού πανιού εκτύπωσης, κατάλληλο για τις αυξανόμενες απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος και γρήγορες ανάγκες παραγωγής.

dye sublimation fabric supplier

βαφή υφάσματος εξάχνωσης


dye sub fabric supplier

υποστρώματος βαφής


fabric sublimation supplier

εξάχνωση υφασμάτων

Τα πλεονεκτήματα του άμεσου υφάσματος εκτύπωσης εξάχνωσης

Η σταθερότητα της εξάχνωσης, ο βαθμός απευθείας πλύσης ψεκασμού φτάνει 4,5 ή περισσότερο, κατόπιν το παραδοσιακό χαρτί μεταφοράς. Παρεμπιπτόντως, με περισσότερες εικόνες υψηλής ποιότητας και πιο έντονη επίδραση άκρων? προστασία του περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν το χαρτί μεταφοράς, εξοικονομώντας πόρους, μειώνοντας τον αντίκτυπο στο περιβάλλον. να αυξήσετε την ευκολία λειτουργίας, να αποφύγετε να μετακινηθείτε, να μεταφέρετε το δίπλωμα του χαρτιού, το σφάλμα στρέψης.

 

Κύριες εφαρμογές υφάσματος άμεσης εκτύπωσης εξάχνωσης:

 

Εξωτερική διαφήμιση, banner από ύφασμα, διαφήμιση στο εμπορικό κέντρο, διαφημίσεις banner, διαφημίσεις προβολής και διαφημιστικές καμπάνιες.

dye sublimation fabric manufacturer

ύφασμα εξάχνωσης βαφής για τη σημαία


dye sub fabric manufacturer

βαμβάκι για σημαία


fabric sublimation manufacturer

εξάχνωση υφάσματος για τη σημαία

dye sublimation fabric wholesale

βαφή υφάσματος εξάχνωσης για pop up stand


dye sub fabric wholesale

βαμβάκι για εξωτερική διαφήμιση


fabric sublimation wholesale

εξάχνωση υφασμάτων για ψηφιακή εκτύπωση