Ψηφιακό ύφασμα εκτύπωσης εξάχνωσης

Ψηφιακό ύφασμα εκτύπωσης εξάχνωσης, είναι ένα από τα ψηφιακά υφάσματα εκτύπωσης. Μέσω ειδικής βαφής, ποιοτικής επεξεργασίας φινιρίσματος, μπορεί να απορροφήσει, σταθερή μελάνη εξάχνωσης που μπορεί να μεταφερθεί από την πλευρά του υφάσματος στην άλλη πλευρά του υφάσματος, το λεπτό ύφασμα μπορεί να επιτύχει το ίδιο χρώμα και στις δύο πλευρές του ύφασμα. Η αρχή έγκειται στην εξάχνωση χαμηλής ενέργειας των βαφών που διασκορπίζονται σε μελάνη μέσω της εξάχνωσης της ψηφιακής μηχανής εκτύπωσης εξάχνωσης, της inkjet στην ειδική επεξεργασία του υφάσματος πολυεστέρα εξάχνωσης. εκτύπωσης βαφής υπο-ύφασμα, σταθερότητα χρώματος, βαθμός πλυσίματος έφθασε 4,5 ή περισσότερο, σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω της μεταφοράς χαρτιού, με μια καλύτερη εικόνα και πιο αιχμηρό άκρο αποτέλεσμα? προστασία του περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν χαρτί μεταφοράς, εξοικονόμηση πόρων, Μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, αυξήστε την ευκολία λειτουργίας, για να αποφύγετε το χαρτί μεταφοράς λόγω της κίνησης, της δίπλωσης, της παραμόρφωσης που προκαλείται από το σφάλμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ψηφιακό ύφασμα εκτύπωσης εξάχνωσης , είναι ένα από τα ψηφιακά υφάσματα εκτύπωσης . Μέσω ειδικής βαφής, ποιοτικής επεξεργασίας φινιρίσματος, μπορεί να απορροφήσει, σταθερή μελάνη εξάχνωσης που μπορεί να μεταφερθεί από την πλευρά του υφάσματος στην άλλη πλευρά του υφάσματος, το λεπτό ύφασμα μπορεί να επιτύχει το ίδιο χρώμα και στις δύο πλευρές του ύφασμα.

Η αρχή έγκειται στην εξάχνωση χαμηλής ενέργειας των βαφών που διασκορπίζονται σε μελάνη μέσω της εξάχνωσης της ψηφιακής μηχανής εκτύπωσης εξάχνωσης , της inkjet στην ειδική επεξεργασία του υφάσματος πολυεστέρα εξάχνωσης .

εκτύπωσης βαφής υπο-ύφασμα , σταθερότητα χρώματος, βαθμός πλυσίματος έφθασε 4,5 ή περισσότερο, σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω της μεταφοράς χαρτιού, με μια καλύτερη εικόνα και πιο αιχμηρό άκρο αποτέλεσμα? προστασία του περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν χαρτί μεταφοράς, εξοικονόμηση πόρων, Μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, αυξήστε την ευκολία λειτουργίας, για να αποφύγετε το χαρτί μεταφοράς λόγω της κίνησης, της δίπλωσης, της παραμόρφωσης που προκαλείται από το σφάλμα.


Η DERFLEX είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας υφασμάτων εξάχνωσης χρωστικών ουσιών στην Κίνα, που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή υφασμάτων εξάχνωσης


digital sublimation printing fabric manufacturer

υφάσματα εξάχνωσης


Digital sublimation printing fabric supplier

καμβά εξάχνωσης


Digital sublimation printing fabric wholesale

κυλίνδρους εκτύπωσης υφασμάτων μεγάλου μεγέθους


DERFLEX κύρια κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα εξάχνωσης ως εξής:

Αριθμός εξαρτήματος ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΓΙΣΤΗ. πλάτος
DA001 ύφασμα ματιών εξάχνωσης, 120gsm, μήκος κύλισης 100M 310cm
DA002 υλικό σημαίας, 110gsm, μήκος κύλισης 100M 310cm
DA008 Εξάχνωση υφάσματος άμεσης εκτύπωσης, 110gsm, μήκος κύλισης 100M 310cm
DA007 Αποκλειστικό ύφασμα, μαύρο πίσω, 350gsm, μήκος κύλισης 100M 290cm
DA009 διπλής εκτύπωσης, 240gsm, μήκος κύλισης 100M 310cm
DA-J305 ύφασμα με οπίσθιο φωτισμό, B1 FR. 195gsm, μήκος κύλισης 100M 320 cm
DA-195 υφάσματα με οπίσθιο φωτισμό 195gsm, μήκος κύλισης 100M 310cm

Κύριες εφαρμογές:

Ι. Τεντωμένο καμβά για αναδυόμενες στάσεις

dye sublimation fabric whole sale

εξάχνωσης ύφασμα εξάχνωσης


dye sublimation fabric manufacturer

υφάσματα εξάχνωσης για pop up


dye sublimation fabric supplier

υφάσματος εξάχνωσης


II. υφάσματα με οπίσθιο φωτισμό για φωτισμό

dye sub fabric manufacturer

υφάσματα με οπίσθιο φωτισμό


dye sub fabric supplier

υπο-ύφασμα βαφής για φωτεινό κουτί


dye sub fabric wholesale

υποστρώματα βαφής


III. υλικό σημαίας


flag material manufacturer

υφάσματα εξάχνωσης για τη σημαία της παραλίας


flag material supplier

υλικό υπογλωσσίας


digital sublimation printing flag material

υφαντική σημαία εξάχνωσηςΙδρύθηκε το 2001 , η DERFLEX είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με όλες τις ζωτικές , δυναμικές και περιεκτικές δυνάμεις. Η εταιρεία βρίσκεται στο   Σαγκάη και Zhejiang περιοχή , ένα μοναδικό μέρος με όμορφα τοπία και δώρα της φύσης.

Με βάση την τεχνολογική ανάπτυξη, η εταιρεία έχει λάβει σε μια ομάδα

έμπειρα άτομα που είναι ταλαντούχα στην ανώτερη διοίκηση, το μάρκετινγκ και τις δεξιότητες παραγωγής. Στην εταιρεία, δίνεται μεγάλη προσοχή στη βασική διαχείριση, τη σταθερή ποιότητα, τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προπώλησης, τις υπηρεσίες πώλησης και μετά την πώληση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της αγοράς τα προϊόντα μας.

Κύρια προϊόντα της εταιρείας μας:   εξάχνωση υφάσματος άμεσης εκτύπωσης, PVC banner, αυτοκόλλητο βινύλιο, PVC ταραλινίνη, πολυεστέρες κλωστοϋφαντουργίας, βαμβακερό καμβά, μέσα inkjet κ.λπ.

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία συνεχίζει να ζει στην πεποίθηση: «ειλικρινής πώλησης, καλύτερης ποιότητας, προσανατολισμού προσώπων και οφέλους για τους πελάτες. "

Κάνουμε τα πάντα για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες και τα καλύτερα προϊόντα. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε υπεύθυνοι μέχρι το τέλος όταν αρχίσουν οι υπηρεσίες μας.


Εξεταστική