Σπίτι > Εφαρμογή > σημαία προβολή διαφημίσεων

Σαγκάη derflex είναι κατασκευαστής των ευρείας μορφής digial εκτύπωσης pvc flex banner, pvc βινύλιο και subliamiton άμεσα το ύφασμα υλικού στην Κίνα.

Η σημαία οθόνη διαφήμιση είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα για όλο τον κόσμο με environmently υλικό και χαμηλό κόστος. Περισσότεροι οθόνη σημαία διαφημιστικό υλικό θα είναι το ελαφρύ πολυεστερικό ύφασμα και subliamtion απευθείας εκτύπωση υλικού. Δύο από αυτούς είναι ελαφρύ και διαφανές. Δύο από αυτά τα υλικά μπορεί να είναι ψηφιακά τυπωμένα με πλάτους 3,2 μ.

Εμφανίζει τη σημαία διαφήμιση μπορεί να χωριστεί ως εθνική σημαία, σημαία παραλία, δάκρυ σημαία, φτερό σημαία, σημαία έγχυση νερού 3 μέτρα, 5 μέτρα νερού ένεση σημαία, σημαία χέρι, διπλό έμβλημα σημαιών, X επίδειξη σημαίας, κυλήστε επάνω επίδειξη σημαίας και ούτω καθεξής.

Η σημαία οθόνη διαφήμιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ourdoor road, εξωτερικό Pool beach, hotel, έκθεση και ούτω καθεξής.

Η επίδειξη σημαίας διαφημιστικό υλικό μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών από 80gsm 90gsm, 110gam, 120gam, 140gsm και ούτω καθεξής.