Ταινία θερμής έλασης

Η ταινία BOPP είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό μαλακής συσκευασίας, το φιλμ BOPP είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο, μη τοξικό και έχει υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, αντοχή σε κρούση, ακαμψία, αντοχή και αντοχή και καλή διαφάνεια. χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα BOPP ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η ταινία BOPP είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό μαλακής συσκευασίας, το φιλμ BOPP είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο, μη τοξικό και έχει υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, αντοχή σε κρούση, ακαμψία, αντοχή και αντοχή και καλή διαφάνεια

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του προϊόντος

Το φιλμ BOPP μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τον κορεσμό των χρωμάτων και τη φωτεινότητα, την ισχυρή πρόσφυση, την ισχυρή ικανότητα να τρώνε αλεύρι.

Η μεμβράνη με επίστρωση ματ μπορεί να προσαρμοστεί σε τοπικά υαλοστάσια, θερμή σφράγιση, εκτύπωση οθόνης, ματ διαδικασία κλπ.

Ασφάλεια: Το προϊόν αυτό είναι μη τοξικό, χωρίς γεύση, μη βενζόλιο. Κατά τη διαδικασία της στρώσης μεμβράνης, δεν παράγονται αέρια και ουσίες ρύπανσης και η χρήση και η αποθήκευση εύφλεκτων διαλυτών εξαλείφονται πλήρως.

Εύκολος χειρισμός: Μόλις ο κύλινδρος φτάσει στη θερμοκρασία απαιτεί, μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Απομάκρυνση κόλλας από τη μεμβράνη, διαδικασίες θέρμανσης και ξήρανσης, βελτίωση της αποδοτικότητας, μείωση του κόστους.

Ευρεία γκάμα χρησιμότητας: Το προϊόν είναι κατάλληλο για την ξηρή μηχανή πλαστικοποίησης.

Έχουν ισχυρή ικανότητα της σκόνης: τα προϊόντα μας χρησιμοποιώντας διαφορετική κόλλα διαλύτη, ισχυρή ικανότητα να τρώνε σκόνη.

Υλικό: BOPP + EVA
Πάχος: 20 μικρά (BOPP12 + EVA08), 32 μικρά (BOPP12 + EVA13)
27 μικρά (BOPP15 + EVA12), 30 μικρά (BOPP18 + EVA12)
Μήκος: 2000-3000m / roll
πλάτος: 200-1280mm
εσωτερικός πυρήνας: 25mm, 76mm, 153mm (1-3inch)


Εξεταστική