Φουσκωτή μπανιέρα από PVC

Επένδυση από μουσαμά με επένδυση από PVC Επικαλυμμένο με PVC ύφασμα (εύκαμπτοι σωλήνες και σιφόνες) Το προϊόν DERFLEX PVC μουσαμά έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1. για την πρόληψη του ωιδίου, 2. Για να αποφευχθεί η αποχρωματισμός εξωτερική γήρανση (αντι-UV και UV φως)? 3. Εξαιρετική ικανότητα συγκόλλησης, πολύ ανθεκτική επίστρωση Η εξαιρετική ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φουσκωτό κάστρο είναι ένα κάστρο για την εμφάνιση του φουσκωτού εξοπλισμού παιχνιδιού, τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον, μαλακών και άλλων χαρακτηριστικών του υλικού που παράγουν τα παιδιά για να παίξουν. Εξαιτίας του υπέροχου, μοναδικού της σχήματος από το αγαπημένο των παιδιών. Φουσκωτό κάστρο, Κάστρο, φουσκωτό τραμπολίνο κ.λπ.

Εφαρμοστέο πεδίο εφαρμογής: μικρό πάρκο ψυχαγωγίας, πάρκο, πλατεία, εμπορικό κέντρο, σούπερ μάρκετ στη διασταύρωση του Πολιτιστικού Φεστιβάλ, εκθέσεις νυχτών, εκθέσεις και δραστηριότητες βρεφών και μικρών παιδιών Φεστιβάλ Φεστιβάλ Φεστιβάλ Παραλίας, μεγάλη κοινότητα, νηπιαγωγείο, παιδική χαρά, θεματικό πάρκο, καρναβάλι.


Πρώιμη μουσαμάς PVC για χαρακτήρες φουσκωτού κάστρου:

  1. αυτοκαθαρισμός

  2. αδιάβροχο, χωρίς διαρροή

  3. χωρίς εξασθένιση; loong εξωτερική ζωή?

  4. δεν είναι τοξικό

  5. καλή δάκρυ και εφελκυστική μύτη.


Φουσκωτή μεμβράνη με επίστρωση PVC
παιδιά Φουσκωτά Pvc υλικό μουσαμάΦουσκωτό υλικό Pvc
Φουσκωτά lonas από PVC
Χρόνος παραγωγής ρολού PVC: 20 εργάσιμες ημέρες

MOQ: 40 ρολά σε κάθε πλάτος

Συσκευασία: χαρτί χειροτεχνίας

DERFLEX επικαλυμμένο με PVC εργοστάσιο εφοδιασμού ύφασμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Εξεταστική