Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Πώς να γίνει αντιληπτό το πάχος της γραφής

Sep 10, 2015

1. από μελάνι φύση, ματζέντα μελάνι, μαύρο μελάνι είναι παχύτερο, ακολουθούμενη από πράσινο μελάνι, Huang Mo, ροζ, γαλάζιο, θα λεπτότερη.

2. από τη διάταξη γραφικών διανομή, κατά την εκτύπωση των μεγάλο μονόχρωμο πιάτο, μελάνι πιο λεπτή, το πεδίο έκδοση του το ameliorate μόνο, δεν είναι εύκολο να πάρει, αλλά έντυπες εκδόσεις του σύρματος, ρωτήστε το παχύτερο για την πρόληψη της επέκτασης της dot κέρδος, επικόλληση μελάνι.

3. από τις καιρικές συνθήκες, όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, μελάνι δραστηριότητα αυξήθηκε, έτσι προκειμένου να ελεγχθούν κατάλληλα η δραστηριότητα της μελάνης πρέπει να είναι πιο παχύ? Όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, μελάνι δραστηριότητα ακολούθησε στενά, ώστε να είναι πιο λεπτό? Όταν ο καιρός είναι ξηρός, μελάνι πρέπει να είναι επίσης κατάλληλο διαλυτικό.

4. από την άποψη της ταχύτητας μηχάνημα, γρήγορα μηχανήματα, οδοστρωτήρες στο γρήγορο τρέξιμο, παράγει θερμότητα, μελάνι δραστηριότητα θα αυξήσει, έτσι το μελάνι πρέπει να είναι παχύτερο, αλλιώς μηχανή αργής λειτουργίας rollers η θερμότητα που παράγεται είναι σχετικά χαμηλή, έτσι το μελάνι με το κατάλληλο διαλυτικό.

5. από την ομαλότητα του το χαρτί, το χαρτί επιφάνειας τραχύ, μαλακό, απορροφητικό όταν μελάνι είναι λεπτότερο ότι υψηλή λείας επιφάνειας, συμπαγής, απορρόφηση των μικρών, το μελάνι πρέπει να είναι παχύτερο, λόγω το λεπτό μελάνι εύκολα πάρει βρώμικο δεινά.