Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο

Διαβίβαση των μελανιών εκτύπωσης offset

Sep 10, 2015

1, που πέρασε από τον κύλινδρο σιντριβάνι με μελάνι μελάνι. Κρήνη μελάνι μελάνι και το μελάνι κυλίνδρους μείνετε πάντα σε καλή επαφή να κάνει μελάνι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα μελάνι. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τις ρεολογικές ιδιότητες του μελανιού: θιξοτροπία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή πίεση, το ιξώδες δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μικρό, δεν είναι πολύ μικρή, Ρεολογία είναι πολύ καλύτερα, και ούτω καθεξής. Αν η απόδοση σιντριβάνι με μελάνι μελάνι τιμές υψηλής ιξωδών μικρών, σύμφωνα με την οποία φτωχές μελάνι, λόγω της έλλειψης πρόσφυσης του κυλίνδρου μελάνι πρέπει, έτσι πρέπει να είναι πάντα να σκάψει ένα μελάνι για να εξασφαλιστεί η καλή επαφή μεταξύ το μελάνι και το μελάνι κυλίνδρους, ή ως αποτέλεσμα μελάνι και το μελάνι εκτύπωση κυλίνδρου που προκαλείται από την σταδιακή αποδέσμευση της πρώην φως βαθιά. Σημειώστε επίσης ότι το μελάνι στο συντριβάνι μελάνι διατηρεί, να παραμείνει σε μια ορισμένη σειρά, στο Μεξικό κάτω από μια ενιαία.

2, η μεταφορά μελανιού από μελάνι κυλίνδρους να κυλήσει. Λόγω το μελάνι πιεστηρίου ρολά είναι διαλείπουσα περιστροφής, παραγωγής μελάνι κυλίνδρου μελάνι πάντα κυρτή μπάντας μελάνι, μπορεί να προσαρμοστεί το πλάτος του μελανιού. Στο στρώμα εκτύπωσης μελανιού διαδικασία, λεπτές, πλάτος μελανιού μεταβιβάζεται, και όχι holdout παχιά, στενό μελάνι περάσει καλό άρθρο, μπορεί να νικήσει έτσι ώστε το μελάνι το συντομότερο δυνατόν. Μετά την μεταφορά μελανιού από το μελάνι να κύλινδρος κυλίνδρων, συχνά ο κύλινδρος μελάνι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα διέλασης, διάτμηση ένταση, κάταγμα, μπορούν γρήγορα να νικήσει, επίσης εξαρτάται από τον αριθμό roll μελάνι και αν η διάμετρος του κάθε προνομιακή, γραμμή από μελάνι είναι εύλογο, ισορροπία νερού-μελάνι, το ρολό επιφάνειας αυτοκόλλητα δυνάμεις είναι καλές.

Μετατόπιση τύπου μελανιού σύστημα, ως επί το πλείστον μακράς-μελάνι συσκευές, και είναι χρησιμοποιούνται περισσότερα από 10 πολλαπλών κυλίνδρων μελάνι για να ολοκληρωθεί η μετάδοση. Οδοστρωτήρες runout και ταλάντωσης οδοστρωτήρες με αξονική, θα προκαλέσει το μελάνι με ορισμένες ακτινωτά και αξονικά διατμητικές. Διαδικασία μεταφοράς μελάνι, μέσω της συμπιέσεως οδοστρωτήρες, θα εκπέμπει πολλή θερμότητα, έτσι ώστε η άνοδος της θερμοκρασίας μελανιού, όπως το φυτό θερμοκρασία 25 η ώρα, συνεχή λειτουργία της μηχανής σε μισή ώρα, το μελάνι επί των κυλίνδρων θα φτάσεις 40 ~ 50.

3, πέρασε από τους κυλίνδρους τσίγκου. Εκτύπωση όφσετ, το πρώτο νερό κυλίνδρου υγρή πλάκα, τότε το κύλινδροι και οι πλάκες να φτάσει σε κάποια μελάνι στο πιάτο. Γενική φιλμ εκτύπωσης για 1mm, μπορείτε να σταματήσετε το μελάνι σε ένα κενό τμήμα του μελανιού επί των κυλίνδρων. Εάν εκτυπώνετε ένα κενό τμήμα της ταινίας λεπτό νερού, βρώμικα, νερό ταινία πάρα πολύ παχύ, γαλακτωματοποιημένα μελάνι θα υπερδοσολογία. Για παροχή νερού πάρα πολύ να βλαφθούν γραφής με μελάνι μελάνι περάσει κυλίνδρου στο πιάτο από ορισμένες επιπτώσεις, ώστε να είναι σίγουρος για τον έλεγχο της ισορροπίας.