Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

DERFLEX PVC αυτοκόλλητη εκτύπωση βινυλίου οικολογικού διαλύτη

Oct 24, 2019

Το αυτοκόλλητο βινύλιο PVC χρησιμοποιείται για την εκτύπωση με inkjet στο σώμα. Αυτός ο τύπος inkjet είναι κολλητικός και ανθεκτικός στο φως του ήλιου.

Το καθαρό λευκό PVC αυτοκόλλητο βινύλιο περιλαμβάνει αυτοκόλλητο PVC στρώμα βινυλίου , κολλητικό στρώμα και επένδυση. Σύμφωνα με τη διαφορετική διαδικασία παραγωγής ταινίας PVC, η μεμβράνη μπορεί να χωριστεί σε φιλμ ποιότητας χύτευσης και φιλμ ποιότητας χαλκού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της μεμβράνης ποιότητας χαλκού περιλαμβάνουν: παχύ (0.075-0.1) mm; χωρίς χαρτί μεταφοράς. μεγάλη συρρίκνωση. βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη χρήση · για επίπεδες ή μικρο-καμπύλες επιφάνειες. αντοχή στις καιρικές συνθήκες και χημική αντοχή. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ταινία ποιότητας χύτευσης στην Κίνα, η οποία είναι η ταινία που παράγεται από τη διαδικασία χύτευσης.

PVC self-adhesive vinyl

Συστατικό προϊόν κοινού φύλλου σώματος:

Λευκό αυτοκόλλητο πλαστικό σώμα: λευκό φιλμ ποιότητας χαλκού, καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, λευκή πίεση ενεργοποιημένη κόλλα, εξαιρετική επιφανειακή επίστρωση, 1-3 χρόνια χρήσης.

Αυτοκόλλητο βινυλίου: μαύρο φιλμ ποιότητας, καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, μαύρο ενεργοποιημένο συγκολλητικό πίεσης, εξαιρετική επιφανειακή επίστρωση, 1-3 χρόνια χρήσης.

PVC self-adhesive vinyl film

Με τη μείωση της τιμής των αυτοκόλλητων αυτοκινήτων και την αυξημένη χρήση του αμαξώματος, πολλά αυτοκόλλητα αυτοκινήτων έχουν αλλάξει τη χρήση τους, όπως για τα πάνελ KT για προβολή. Υπάρχουν όλο και περισσότερες μηχανές που χρησιμοποιούν αδύναμες μελάνες διαλύτη στην Κίνα και οι αυτοκόλλητες ετικέττες του σώματος έχουν καταλάβει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ως εσωτερικό και εξωτερικό διαφημιστικό υλικό.

Pure white PVC self-adhesive vinyl

Οποιαδήποτε συμφέροντα, pls επαφή με την ομάδα πωλήσεων μας Magic, WhatsApp: +8613651741173