Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

DERFLEX PVC μαλακό τραπεζομάντιλο χονδρικό εργοστάσιο

Oct 24, 2019

Πολύ ευαίσθητο τραπεζομάντιλο από PVC , μαλακή υφή, αυξημένη συνολική χρήση, όμορφο σχεδιασμό μοτίβου, ενισχύει τη συνολική αξία. Το τραπεζομάντιλο ειδικά σχεδιασμένο για το μικρό στρογγυλό τραπέζι έχει μια ολόκληρη ατμόσφαιρα ατμόσφαιρας και το υλικό PVC έχει καλή αντίσταση σε υψηλή θερμοκρασία και είναι εύκολο να καθαριστεί ταυτόχρονα.

PVC anti-scalding tablecloth

PVC αδιάβροχα τραπεζομάντιλα είναι πολύ γήινα. Σήμερα, αυτά τα τραπεζομάντιλα απόσταξης πετρελαίου έχουν γίνει δημοφιλή και η δύναμη είναι επίσης πιο όμορφη και κομψή. Ο σχεδιασμός με μια ποικιλία στυλ είναι πιο όμορφος και κομψός, με μια ποικιλία χρωμάτων αναμειγνύονται μεταξύ τους, αλλά χωρίς μια μικτή αίσθηση, φαίνεται πιο καλλιτεχνική. PVC τραπεζομάντιλο τραπεζομάντιλο μπορεί να προστεθεί στο σπίτι για να δώσει μια πιο στρωμένη και τελετουργική αίσθηση.

PVC tablecloth  wholesale

Ανθεκτικά και ανθεκτικά στη φθορά λινό, φρέσκο και κομψό στυλ! Συνιστάται ~ τα συνήθη τραπεζομάντιλα πρέπει να καθαρίζονται και είναι δύσκολο να καθαριστούν με λεκέδες πετρελαίου και μερικές φορές υπάρχει η πιθανότητα αποχρωματισμού, η οποία επηρεάζει σημαντικά τη χρήση.

PVC waterproof tablecloth.

Οποιαδήποτε συμφέροντα, pls επαφή με την ομάδα πωλήσεων μας Magic, WhatsApp: +8613651741173