Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ψηφιακή ταινία προστασίας από γρατζουνιές PET

Nov 10, 2019

Shanghai DER New Material Co, Ltd είναι μια επαγγελματική κατασκευαστής PET ταινία προστασίας γρατσουνιών και εξαγωγέας στην Κίνα, που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ταινιών Anti scratch .

PET scratch protection film manufacturer

Φιλμ προστασίας από γρατσουνιές PET   παράγεται για γυαλί, παράθυρα, ντουλάπια, κεραμικά πλακίδια, κουτί φωτισμού και το   προστασία επίπλων , χρησιμοποιείται κυρίως ως αντι-γρατσουνιστική και προστατευτική μεμβράνη για επιφάνεια.

Αυτοκόλλητη προστασία από γρατζουνιές από ΡΕΤ Τα προϊόντα ταινιών είναι σύγχρονα, χρήσιμα και έξυπνα εναλλακτικά προς την παραδοσιακή ταινία προστασίας PVC. Περισσότερη αντίσταση στις γρατζουνιές, καθαρότερη και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το μέγεθος είναι προαιρετικό και εύκολη εγκατάσταση. Η ομαλή επιφάνεια ΡΕΤ είναι κατάλληλη για γρήγορη εκτύπωση UV με ταχύτητα.

PET lamination film

Αν είστε διανομέας προστατευτικής μεμβράνης προστασίας από ζώα συντροφιάς ή σαφούς μεμβράνης κατά της γρατσουνιάς και εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απαίτηση για γυαλί αντι-γρατσουνιών , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα.