Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Η προεπεξεργασία μέτρα σε Ink Jet εκτύπωση διαδικασία

Jun 27, 2017

Σε σύγκριση με την παραδοσιακή διαδικασία εκτύπωσης,εκτύπωση inkjetέχει βελτιωθεί σημαντικά και ενισχυμένη στην παραγωγική διαδικασία, κόστος, ακρίβεια, συνειδητοποιούν multi χρώματα, ποικιλία πολλαπλών και μικρή παρτίδα εκτυπώσεις, χρησιμοποιείται ευρέως σεκλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από βαμβάκι, ύφασμα μαλλί, μετάξι και άλλα φυσικών ινών υφασμάτων καιπολυεστέρα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, σταδιακά γίνονται η κύρια αγορά εκτύπωσης.


cotton textile fabric supplier

εκτύπωση inkjet


polyester textile supplier

ink-jet εκτύπωση


digital printing media

υλικό εκτύπωσης inkjet


Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του την τελική εκτύπωση, εκτύπωση διαδικασία κατάλληλη για να πληρούν τις ακόλουθες απαιτήσεις, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα υποβάλλονται σε επεξεργασία σεink-jet εκτύπωση, αυτό το άρθρο κυρίως από αρκετές κοινέςυφαντικές ύλεςγια να εξερευνήσετε την επεξεργασία τωνink-jet εκτύπωσηδιαδικασία.

Καμβάς βαμβακιούέχουν τα πλεονεκτήματα της μαλακό λάμψη, απαλή υφή, ισχυρή ανθεκτικότητα και καλό χρώμα. Είναι η παλαιότερη και η πιο τέλεια και ώριμη διαδικασία στο παραδοσιακό εκτύπωσης διαδικασία.

Εκτύπωση inkjetη διαδικασία περιλαμβάνει κυρίως κλωστοϋφαντουργικών προεπεξεργασία, ξήρανση, εκτύπωση, ξήρανση, στον ατμό (120 DEG C, 8 λεπτά, καθιστώντας reactive βαφών σταθερό), πλύσιμο και στέγνωμα διεργασίες. Ως εκ τούτου, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα βαμβακιού μόνο μπορεί να ανταποκριθεί στις ειδικές απαιτήσεις των εκτύπωση inkjet και παραδοσιακή διαδικασία εκτύπωσης όσο χρονικό διάστημα είναι εγγυημένη για τους δυνατότητες εκτύπωσης.

Για παράδειγμα, τη διαδικασία εκτύπωσης μελάνης, μελάνι μεταφέρετε για να τονβαμβακερά υφάσματαεπιφάνεια είναι μέσω της φόρμας ακροφύσιο ψεκασμού, ώστε να είναι σε εκτύπωση στο αρχικό στάδιο των κλωστοϋφαντουργικών βαμβάκι βοηθητικά (προ τροχαίο διαστασιολόγηση επιφανειακών) όταν προστέθηκε αλγινικό πυκνωτικό, μελάνι διαχύσεως προκειμένου να μειωθεί το αεριωθούμενο αεροπλάνο σε βαμβακερά υφάσματα, βελτιώσετε κλωστοϋφαντουργικών βαμβάκι Εκτύπωση ακρίβειας . Την ίδια στιγμή, αλλά επίσης να εξασφαλιστεί ότι το αλκαλικό περιβάλλον επιφάνειας ινών υφασμάτων και μελάνι συνδυασμού και εκτύπωσης του εργαστηρίου θερμοκρασίας και υγρασίας σε μια ορισμένη σειρά (Γενικές απαιτήσεις γιαεκτύπωση inkjetΌταν η θερμοκρασία διατηρείται σε 18 έως 25 Βαθμούς Κελσίου, η σχετική υγρασία είναι μεγαλύτερη από 50%).

Μαλλί ινών φολιδωτό στρώμα επιφάνειας δομή, τόσο για εκτυπώσεις υφασμάτων μαλλί, το κλειδί είναι κατά πόσο η θεραπεία για την επιφάνεια λεία και το χρώμα, είναι συνήθως επιτυγχάνονταν με τη βελτίωση της ικανότητα προσρόφησης της επιφάνειας του μελανιού.


Πρώτα απ ' όλα, πρέπει να βελτιωθεί ηκλωστοϋφαντουργίαςδιαδικασία αλλαγής μεγέθους. Υφάσματα εκτύπωσης πριν την εκτύπωση, προκειμένου να βελτιωθεί η επιφάνεια ινών και μελάνι διαβροχή, πρόσφυση και θεραπεύοντας επίδραση, αποτρέποντας τη διείσδυση της μελάνης, αυτό ονομάζεται προεπεξεργασίας ή προεπεξεργασία. Μάλλινα υφάσματα είναι λεπτό και πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ένα ορισμένο ποσό της πάστα και να εμμείνει στην επιφάνεια της ίνας. Τώρα χρησιμοποιούνται συνήθως για πηλού με 9% αλγινικό νάτριο, πάστα αλγινικό νάτριο, ενώ προσθέτοντας ένα μέρος των προσθέτων σύμφωνα με ένα ορισμένο ποσοστό (45% αλγινικό νάτριο πάστα προετοιμασία, ουρία, γλυκερίνη, θειικό άλας νατρίου 3%, διαλύτη νερού). Φυσικά, πάρα πολύ από τον πολτό απορροφηθείσα στην επιφάνεια ινών, μπορεί επίσης να αποτρέψει μελάνι και φυτικές ίνες σε επαφή, θα τελικά να οδηγήσει σε το μελάνι δεν μπορεί να είναι προσροφημένος στην επιφάνεια των υφασμάτων, βλάβη που προκαλείται από λεύκανση, η διαστασιολόγηση ποσότητα ελέγχου στο 20%.


Όπως ήδη αναφέρθηκε, η δομή κλίμακας μαλλί επιφάνεια, ίνα είναι το κλειδί για να επηρεάσουν το χρώμα έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε την επιφανειακή δομή των ινών μαλλιού με πρόσθετα χαμηλής θερμοκρασίας, έτσι ώστε να γίνεται χαλαρά, αυξάνουν την πρόσφυση μεταξύ των ινών επιφάνεια και μελάνι. Συνήθως χρήση μαλλί βαφή βοηθητικές TCEP για επεξεργασία από Μαλλί υφάσματα (διαστασιολόγηση πριν και μετά από το στάδιο ατμό χρωματισμός) με χημική αντίδραση, καταστρέψει επιδερμίδα μαλλιά ίνα στρώμα δύο δισουλφιδίου ομολόγων, βελτιώνουν το πορώδες, τη βελτίωση μετέπειτα χρώμα και για τον καθορισμό του χρώματος επίδραση. Ενώ η χρήση των προσθέτων χαμηλής θερμοκρασίας, fiber δομή ζημιά περιοχή δεν είναι επιλεκτική εκτύπωση, αυτό θα προκαλέσει την εκτύπωση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στη διαδικασία πλύσης το μη εκτύπωσης περιοχή χρώμα φαινόμενο, την ανάγκη να προσθέσετε αντι χρώση παράγοντα για τη βελτίωση της εκτύπωσης η διαδικασία πλύσης και βαφής? η αλλαγή στην επιφάνεια της ίνας δομής, την ίδια στιγμή, θα μειώσει το εφέ επιφάνεια gloss κλωστοϋφαντουργίας.

Φυσικά, προσθέτοντας τα πρόσθετα χαμηλής θερμοκρασίας για μελάνι εκτύπωσης μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει αυτά τα μειονεκτήματα, που είναι μία από τις ερευνητικές κατευθύνσεις τουεκτύπωση inkjet.


ΓιαΚρέπα Ζορζέτ, μετάξι εκτύπωση inkjet, την ποιότητα της εκτύπωσης μετράται κυρίως από δύο πτυχές: την ευκρίνεια της διάρθρωσης των λουλουδιών και την ένταση του χρώματος της εκτύπωσης χρώματος. Παρόμοια με βαμβακερά υφάσματα, εμείς θα πρέπει να εμποδίζει το μελάνι εκτύπωσης μεταφέρονται στην επιφάνεια των υφασμάτων μεταξιού και επίσης να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα εκτύπωσης μελανιού στην επιφάνεια των υφασμάτων μεταξιού. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των μετάξι, φυτικές ίνες, όταν είμαστε στην διαδικασία αλλαγής μεγέθους, έχουμε υψηλότερες απαιτήσεις για τη σύνθεση πάστα και το ποσοστό του κάθε βοηθητική ουσία.

ΣεΚρέπα Ζορζέτ, μετάξι εκτύπωση, συνήθως χρησιμοποιούμε P3 Πηκτική ουσία και πυκνωτικό DGT-7. Η αναλογία του μεγέθους της πάστα, αλλά επίσης να εξετάσετε το πάχος της κλωστοϋφαντουργίας, μετάξι από το πάχος μπορούν να χωριστούν σε ωκεανό νηματοποίηση κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα άλλα λεπτό σατέν χοντρά υφάσματα κλπ...


Για το spinning στον ωκεανό και άλλες λεπτό ύφασμα, εξαιτίας της μικρό και λεπτό ύφασμα από απορρόφηση υγρασίας, μελάνι εύκολη διείσδυση, για να επικολλήσετε την επιλογή τόσο την επιλογή των νερό κρατώντας υλικά με καλές επιδόσεις, ενώ η πάστα θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο τμήμα του συνθετικό πυκνωτικό, να βελτιώσουν το νερό holding, βελτιωθεί το αποτέλεσμα χρώμα υφασμάτων της πάστας, για την αποφυγή αιμορραγίας το φαινόμενο της. Και επίσης, Επικόλληση επιλογής απαιτήσεις έχουν καλό διαβρεξιμότητα και διαπερατότητα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε αρχικό στάδιο της θεραπείας, η οποία τελικά θα επηρεάσει την πάστα στην επιφάνεια του φιλμ κλωστοϋφαντουργικών εύκολα: η έκταση και το πάχος του λεπτή κόλλα υφάσματα διαστασιολόγηση θα επηρεάσει η επιφάνεια ομοιομορφία? πάρα πολύ πυκνά θα επηρεάσει την σταθερότητα του χρώματος της εκτύπωσης. Υπό κανονικές συνθήκες, το ποσοστό του σχηματισμού της λεπτό υφάσματα είναι περίπου 3,5%.


Προκειμένου να εξασφαλιστεί η επακόλουθη μελάνι εκτύπωσης καιυφαντικές ίνεςεπιφάνεια πλήρη αντίδραση και βελτιώνουν την αντοχή χρώμα, προσπαθούμε επίσης να ελέγχουν την τιμή pH του πηλού, αποφύγετε μελάνι στον ατμό πριν από την υδρόλυση και να αντιδράσουμε στον ατμό διαδικασία βαφές και υφαντικές ίνες στην επιφάνεια του μελανιού, βελτιώνουν το χρώμα αποτέλεσμα για τον καθορισμό.