Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

UV τεχνολογία θα γίνει η πρώτη επιλογή για περισσότερα και περισσότερα εκτύπωση ετικέτας επιχειρήσεων

Jul 26, 2017

Ζήτηση για εκτύπωση UV αυξάνεται όλο τον κόσμο, ειδικά στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό εξοπλισμό κατασκευαστές αναμένεται: UV μοντέλα του ετήσιου ρυθμού ανάπτυξης θα φθάσουν σε 7%, ξεραίνοντας συσκευή ποσοστό αύξησης 10%, μελάνια UV UV και στην ταχύτερη ανάπτυξη ποσοστό θα φθάσει το 14%, σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες το μεγαλύτερο μελάνι στατιστικά στοιχεία του κατασκευαστή, την τοπική αγορά κάθε χρόνο UV μελάνια και στην κατανάλωση είναι ανάπτυξη της τάξης του 15%, ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν 10 φορές την αγορά μελανιού παραδοσιακή εκτύπωση offset προμηθεύει ο ετήσιος ρυθμός αύξησης.

digital printing media supplier

Εκτύπωση UV


Εφαρμογή της τεχνολογίας UV είναι επίσης συνεχώς διευρύνεται, όπως οι ετικέτες, πλαστικές, πολυλειτουργικό φύλλο και ταινία, εκτύπωση, ειδικά στον τομέα της εκτύπωσης ετικέτας, εκτύπωση UV είναι αντικατοπτρίζεται στην ανάπτυξη της υψηλής ταχύτητας εκεί ήταν χωρίς παράλληλη ιστορία., flexo Ετικέτες, συσκευασία, θερμότητα συρρικνωθεί εκτύπωση ετικέτας μανίκι και πακέτο σχηματοποίησης επιπτώσεις της χρήσης της τεχνολογίας UV. Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στις τέσσερις πτυχές της υψηλής ταχύτητας στερεοποίηση της τεχνολογίας, χαμηλή θερμική επίδραση, ευρύ υπόστρωμα και περιεκτικότητας σε στερεά. Θα επικεντρωθεί στην μεγάλη προώθηση της τεχνολογίας UV για την εκτύπωση ετικετών.


  1. υψηλής ταχύτητας πολυμερισμού

Τεχνολογία εκτύπωσης Flexo εισήχθη στην Κίνα σε λιγότερο από 20 χρόνια, και εγχώριων επιχειρήσεων εκτύπωση flexo εκτύπωση χρησιμοποιείται για την εκτύπωση ετικετών σχετικά σύντομη. Ακόμη και σήμερα στον εικοστό πρώτο αιώνα, η εγχώρια ετικέτα εκτύπωση ακόμα ως επί το πλείστον υιοθετεί μέθοδος εκτύπωσης letterpress, και η χρήση της εκτύπωσης flexo είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Ωστόσο, για την Ευρώπη και άλλες αναπτυγμένες χώρες, τους αγοράς εκτύπωσης ετικέτας έχει πολύ ώριμος, για περισσότερο από 90% ετικέτες που χρησιμοποιούνται στην Κίνα flexo εκτύπωση, αν και η τεχνολογία εκτύπωσης flexo εκτύπωση ετικέτας είναι ακόμα νέος, αλλά αυτού του είδους οι τρόποι εκτύπωσης ετικέτας και έχουν τη δύναμη ενός ισχυρού. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία στη βιομηχανία, η τρέχουσα αγορά κινεζική ετικέτα αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς κατά περίπου 30% κάθε χρόνο. Την ίδια στιγμή, με την επέκταση της αγοράς ετικέτα, επίσης συνέβαλε στην άνοδο της βιομηχανίας εκτύπωσης ετικέτας.

Εκτύπωση Flexo έχει γίνει το mainstream διαδικασία της εκτύπωσης ετικετών, κυρίως σε δύο πτυχές: πρώτον, εκτύπωση flexo ως έναν πιο φιλικό τρόπο εκτύπωσης, μελάνι μη τοξικό, άγευστος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διεθνούς περιβαλλοντικής προστασίας. Προς το παρόν, πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες είναι όλο και πιο αυστηροί με τη συσκευασία του προϊόντος, βασικά εκτύπωση flexo έχει χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση της συσκευασίας του προϊόντος. Για τη χώρα όσον αφορά φάρμακα, επιχειρήσεων τροφίμων έχουν γίνει η κύρια πηγή τους πελάτες στην Κίνα εκτύπωση ετικέτας? Δεύτερον, εκτύπωση flexo εκτύπωση ετικετών σε άλλη λειτουργία εκτύπωσης έχει περισσότερα πλεονεκτήματα, όπως υψηλό κορεσμό, σε σύγκριση με το πρότυπο, το χρώμα είναι πολύ σημαντική, πιο εύκολο να επιτύχει το συνδυασμό εκτύπωσης κλπ...

Ωστόσο, flexo μηχανή εκτύπωσης ταχύτητα εκτύπωσης συνήθως μπορεί να διατηρηθεί σε περισσότερες από 100m/min, η ταχύτητα εκτυπώσεως είναι 2 - 3 φορές από letterpress εκτυπωτική μηχανή, η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ετικέτα κινεζική εκτύπωση, σε ένα τέτοιο υψηλής ταχύτητας εκτύπωσης περιβάλλον, UV πολυμερισμού απόδοση είναι το κλειδί για την επιτυχία της εκτύπωσης. Η συνηθισμένη τεχνολογία υπερύθρων ξήρανσης είναι μακριά από πληρούν τις απαιτήσεις. Το τεράστιο ταψί εξοπλισμό και μεγάλο διάστημα ξήρανσης και κανάλι είναι ο εφιάλτης για επιχειρήσεων εκτύπωση. Το UV ξηρά θεραπεύοντας διαδικασία, μελάνι εκτύπωσης μπορεί να θεραπευτεί σε λίγα δευτερόλεπτα, βελτιώνει την αποδοτικότητα της παραγωγής, μπορεί να παραλείψετε επίσης τη ξήρανση και την ξήρανση διαδικασία, απλό εξοπλισμό, εξοικονόμηση χώρου, εντελώς κατάλληλη για παραγωγή ετικετών υψηλής ταχύτητας flexo.


2. η θερμική επίδραση είναι χαμηλή

Θερμότητας συσταλτός ταινία ετικέτα είναι ένα είδος του ειδικό μελάνι εκτύπωσης σε πλαστική ταινία ή στην ετικέτα του σωλήνα, στη διαδικασία του μαρκαρίσματος πλαστική ταινία, όταν θερμαίνονται (70 Βαθμούς C), συρρικνώνεται ετικέτες θα γρήγορα κατά μήκος του περιγράμματος του εμπορευματοκιβωτίου στο δοχείο να συρρικνωθεί , επιφάνεια, θερμότητας συσταλτός ταινία ετικέτα κυρίως συρρικνώνεται μανίκι με ετικέτες και καρτελάκια surround συρρικνώνεται. Το υπόδειγμα χρησιμότητας αφορά ένα μανίκι συρρίκνωσης τύπου ετικέτα, η οποία γίνεται θερμότητα συσταλτός ταινιών ως βασική ύλη και είναι κατασκευασμένο σε μια σωληνοειδή ετικέτα μετά την εκτύπωση. Το υπόδειγμα χρησιμότητας έχει τα πλεονεκτήματα της άνετη χρήση και είναι κατάλληλα για τα εμπορευματοκιβώτια ειδικά σε σχήμα.

Παραγωγή θερμότητας συσταλτός ταινία ετικέτα απαιτεί υψηλής τεχνολογίας, ιδίως στην εκτύπωση θερμότητας συσταλτός ταινία, πώς να ελέγχουν τη θερμοκρασία στεγνώματος είναι πολύ σημαντικό, για συνήθη με βάση το νερό και διαλυτών μελάνια, ξήρανση υψηλή θερμοκρασία, θερμότητα συρρικνώνεται υλικό? η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, το στέγνωμα της μελάνης δεν είναι αρκετό, βάθος οδηγεί η τελική πρόσφυση και πίσω επάνω το βρώμικο και άλλα θέματα, έτσι ώστε η διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη, υψηλή απόρριψη ποσοστό. Αλλά για το UV σκλήρυνσης και στεγνώματος τεχνολογία μελανιού της υπεριώδους ενέργειας στο πλαίσιο της δράσης του σχηματισμού δικτυωμένο πολυμερές υλικό μέσα σε μια στιγμή, μελάνι γρήγορα τη θεραπεία, δεν επηρεάζει την εκτύπωση υλικού θερμοκρασία, κρύο θεραπεία σύστημα είναι κατάλληλο για τη θερμότητα παραγωγή μοναδική ετικέτα ευαίσθητων υλικών.


3. ευρύ φάσμα υποστρώματα

Τα τελευταία χρόνια, μειώνεται το συνολικό ποσό της πολιτιστικής χαρτί εκτύπωσης σε όλο τον κόσμο, αλλά η ετικέτα της συσκευασίας εκτύπωσης αυξάνεται, ζωή ετικέτα προμήθειες με την ευρεία εφαρμογή των υλικών εκτύπωσης ετικέτας πανταχού παρών, όλο και περισσότερο χρήση όπως το πολυαιθυλένιο (PE) ταινία, ταινία πολυβινυλικό χλωρίδιο (PVC), πολυπροπυλένιο (PP) ταινία, φύλλο μετάλλου και μη απορροφητικά. Ειδικό υλικό. Τα υλικά αυτά, συμπαγή επιφάνεια holdout, εάν το γενικό τύπο διαλυτική εκτύπωση μελανιού, πρέπει να στεγνώσει το χρόνο, συνήθως απαιτεί τη χρήση σκόνη ψεκασμού, ξεραίνοντας ράφι συσκευή ή να αναμιγνύεται με άλλα πρόσθετα στο το μελάνι και το μελάνι UV, δεν υπάρχει καμία τέτοια προβλήματα. Για παράδειγμα, aborna UV inkjet εκτύπωση αξιώσεις της Agfa μηχάνημα, εκτός από τον αέρα και το νερό, όσο το υλικό που πρόκειται να εκτυπωθεί στη UV μηχανή εκτύπωσης inkjet, μπορεί να εκτυπωθεί άμεσα. Ισχύουν τα έντυπα, όπως χαρτί, φιλμ, PE, PET, PP, OPP, BOPP, PVC, υπο αντοχής γυαλί, ξύλο, κεραμικά πλακάκια, κλπ...


4. σταθερή περιεκτικότητα είναι υψηλή

Το στερεό περιεχόμενο της μελάνια βάσει διαλύτη σε γενικές γραμμές είναι περίπου το 40%, και το στερεό περιεχόμενο της UV μελάνι ωρίμανσης μετά το κλείσιμο, είναι 100% φορές το γενικό μελάνι εκτύπωσης, μελάνι εκτύπωσης στρώμα πάχους, φωτεινό χρώμα, πολύ κατάλληλο για εκτύπωση ετικετών, και για τον έλεγχο του πάχους μελανιού μπορεί να επίσης συνειδητοποιήσει την επίδραση τρίψιμο, ανάγλυφο εφέ.


5, Περίληψη

Εν κατακλείδι, UV τεχνολογία δεν απαιτεί ζέστη, κρύο είναι μια καθαρή UV πολυμερισμού, κατάλληλο για την παραγωγή θερμότητας ευαίσθητα ετικέτα? και γρήγορη θεραπεία (πολυμερισμού χρόνος μπορεί να είναι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο), υψηλής παραγωγικότητας και υψηλής απόδοσης διαδικασία μπορεί να μειώσει πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων αποταμίευσης· UV τεχνολογία του πολυμερισμού συστήματος είναι ένα σύστημα solvent-free, 100% διαλύτη δωρεάν φόρμουλα. Κατάλληλο για παραγωγή ετικετών, και δεν VOC πτητικών οργανικών υλικών, ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Αυτό μπορεί να το πιστέψει ότι στο εγγύς μέλλον, τεχνολογία θα γίνει η πρώτη επιλογή για τους κατασκευαστές ετικέτα όλο και περισσότερο.