Σπίτι > Εφαρμογή > μονόδρομη εφαρμογή βινυλίου όρασης

Το μονόδρομο βινύλιο όρασης είναι ένα μαύρο και άσπρο PVC ελασματοποιημένο με προσκόλληση ευαίσθητης στην πίεση συγκολλητικής ύλης και απελευθερώνει χαρτί καλά διαφημιστικά υλικά, κατάλληλο για γυάλινα επιφανειακά τοποθετημένα παράθυρα, γυάλινες πόρτες και παράθυρα, γυάλινο τοίχο κουρτινών ή οχήματα, και οι δύο χρησιμοποιούν τον ήλιο και το αποτέλεσμα της διαφήμισης.

Perforated vinyl manufacturer

Διάτρητο βινύλιο


one-way vinyl manufacturer

μονόδρομο βινύλιο


printable perforated vinyl manufacturer

εκτυπώσιμο διάτρητο βινύλιο

Κύρια εφαρμογή διάτρητου βινυλίου:

1. Καταφύγια λεωφορείων, εκθεσιακά κέντρα, τηλεφωνικοί θάλαμοι, συνεδριακά κέντρα και γυάλινους τοίχους σε όλη τη χώρα.

2, λεωφορείο, πίσω παράθυρο ταξί, μεγάλα επαγγελματικά αυτοκίνητα, μετρό, διαφήμιση φορτηγών αυτοκινήτων.

3, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, αλυσίδες εστιατορίων, βενζινάδικα, πολυκαταστήματα, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, σαλόνια, ξενοδοχεία, μοτέλ, μικρά καταστήματα λιανικής, κ.λπ.

Perforated vinyl supplier

Διάτρητο βινύλιο για γραφικά παράθυρα


one-way vinyl supplier

μονόδρομο βινύλιο για γραφικά παράθυρα


printable perforated vinyl supplier

εκτυπώσιμο διάτρητο βινύλιο για γραφικά παράθυρα

Perforated vinyl wholesale

Διάτρητο βινύλιο για διαφήμιση


one-way vinyl wholesale

μονόδρομο βινύλιο για γραφικά παράθυρα


printable perforated vinyl wholesale

εκτυπώσιμο διάτρητο βινύλιο για γραφικά παράθυρα


Σε σύγκριση με άλλα διαφημιστικά υλικά, τα πλεονεκτήματα της μονής διόδου παστεύονται κυρίως στα ακόλουθα σημεία:

1, η ποιότητα της μονής διόδου πάστα είναι το προφανές πλεονέκτημα της θέασης από το αυτοκίνητο δεν επηρεάζει την οπτική επαφή του προσωπικού του οχήματος (ιδιαίτερα των οδηγών). Η μοναδική διαφανής πάστα είναι καλή, η ταχύτητα μετάδοσης της μπορεί να φτάσει τα 5 έως 5 (50% μετάδοση φωτός) και το διαφανές γυαλί πριν το ποσοστό αποστολής είναι το ίδιο, αλλά το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, στο post post one side, μπορείτε να δείτε μια όμορφη εικόνα της διαφημιστικής εικόνας. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα ομορφύνει την εμφάνιση της πόλης, αλλά θα αυξήσει και το διαφημιστικό αποτέλεσμα.

2, τα πλεονεκτήματα της μονής διείσδυσης είναι πολύ πιο ακριβά από την ηλιακή μεμβράνη. Η ηλιακή μεμβράνη γίνεται πολύ ζεστή, εύθραυστη και επιρρεπής στην άκρη κάτω από τον ήλιο. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς μόνο μέσω της σκίασης του ήλιου μετά από μια πλευρά μέσα από ένα μικρό άνοιγμα, το φως έχει γίνει πολύ μαλακό, καθώς μπορεί να είναι μέρος του φωτισμού (πάνω από δέκα φορές, ισχυρή ηλιακή ταινία) καθένας που κάθεται στο το αυτοκίνητο μπορεί να αισθάνεται, από ό, τι ο ήλιος δημοσιεύτηκε μόνο μέσω προβολής ταινία πιο ξεκάθαρα και αισθάνονται πιο δροσερό.