Πλατφόρμα καλύμματος

Το Pitch Cover Tarp, που ονομάζεται επίσης τετράγωνο tarps, flatbed tarps, flat tarps, χρησιμοποιείται για συντήρηση pitch.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Pitch Cover Tarp , που ονομάζεται επίσης τετράγωνο tarps, flatbed tarps, flat tarps , χρησιμοποιείται για συντήρηση pitch.

flatbed tarps

Pitch Cover Tarp

square tarps

Το DERFLEX παρέχει καλή προστασία από τον άνεμο και τη βροχή με τους πλευρικούς τοίχους και την τέντα. Έχει επίσης αρκετό χώρο μέσα για να τεντώσει κάτω και για αποθήκευση εργαλείων. Ο ανεμιστήρας μπορεί να πιέσει το πίσω μέρος του καραβιού προς τον επιβάτη, αλλά είναι εύκολο να στηρίξει κάποια γρανάζια στο πίσω τοίχωμα για να αποφευχθεί η μεταφορά συμπυκνωμάτων σε ένα κρεβάτι. Χρησιμοποίησα αυτό το γήπεδο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σε καλό καιρό. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε τώρα με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@derflex.com


Το DER New Material είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές πίσσας καλυμμάτων πίσσας της Κίνας, με επαγγελματικό εργοστάσιο, είμαστε σε θέση να παράγουμε υψηλής ποιότητας πίσσα κάλυψης πίσσας σε ανταγωνιστικές τιμές και μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε προϊόντα προς πώληση. Καλώς ήρθατε στα χονδρικά προϊόντα από εμάς
Εξεταστική