Υλικό διαφήμισης PP Rollup

PP banner συλλογής: PP συνθετικό χαρτί χρησιμοποιείται ευρέως σε συλλέκτη banner PP συνθετικό χαρτί είναι διαφορετικό από το δημοφιλές φυσικό χαρτί, έχει το πλεονέκτημα του νερού απόδειξη, σκόνη απόδειξη, δάκρυ, καλή φθορά. Αν και έχει το πλεονέκτημα καλή απόδοση της εκτύπωσης, η οποία μπορεί να εκτυπωθεί με τακτικό μελάνι. Το...

Λεπτομέρειες προϊόντος

PP πακέτο συλλογής: Το συνθετικό χαρτί PP χρησιμοποιείται ευρέως σε banner συλλογής

Το συνθετικό χαρτί PP είναι διαφορετικό από το δημοφιλές φυσικό χαρτί, έχει το πλεονέκτημα της αντοχής στο νερό, ανθεκτικότητας σε σκόνη, αντοχής σε δάκρυ, φθοράς. Αν και έχει το πλεονέκτημα καλή απόδοση της εκτύπωσης, η οποία μπορεί να εκτυπωθεί με τακτικό μελάνι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ανάγλυφη εκτύπωση, την εκτύπωση όφσετ, την εκτύπωση βαθυτυπίας, την εκτύπωση σε οθόνη και τη χρυσοτυπία, την κοπή με κοπή, τη διάτρηση και το δίπλωμα κλπ.

Εφαρμογή:
αυτοκόλλητη ετικέτα, ετικέτα σε ετικέτα, ετικέτα σε ετικέτα, διαφημιστικό banner, τσάντα κλειδώματος με φερμουάρ, εσωτερική ταινία, αυτοκόλλητη ταινία, αφίσα, φωτογραφικό χαρτί, της ετικέτας αποσκευών αεροπορικής εταιρείας, ετικέτα ιματισμού, τσάντα λογότυπο, υλικό επιφανειών άρθρωσης, βασικό χαρτί απελευθέρωση, χαρτί βάσης επίστρωσης inkjet, χαρτί δώρου, χαρτί συσκευασίας λουλουδιών, ηλεκτρονικό χαρτί απομόνωσης υλικών, φλάντζα σφράγιση δοχείο.

Προϊόντα DERFLEX:

DPP180S: Χαρτί PP 180mic

DPP08eco: Χαρτί PP 180mic, υψηλή πυκνότητα, χωρίς καμπύλωση

DPP-290: χαρτί PP 290gsm


Εξεταστική