Αυτοκόλλητα μέσα εκτύπωσης ταπετσαρίας μελάνης Inkjet

Τα αυτοκόλλητα μέσα εκτύπωσης Ταπετσαρία εκτύπωσης μελάνης είναι ένα είδος χρήσης υλικών για ταπετσαρία εκτύπωσης inkjet, μέσω υφασμάτων από χημικές ίνες, αδιάβροχη επίστρωση με βάση το νερό και αυτοκόλλητη επίστρωση, που χρησιμοποιείται ευρέως για εσωτερική διακόσμηση και εξαιρετική έκφραση χρώματος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα αυτοκόλλητα μέσα εκτύπωσης Ταπετσαρία εκτύπωσης μελάνης είναι ένα είδος χρήσης υλικών για ταπετσαρία εκτύπωσης inkjet , μέσω υφασμάτων από χημικές ίνες, αδιάβροχη επίστρωση με βάση το νερό και αυτοκόλλητη επίστρωση, που χρησιμοποιείται ευρέως για εσωτερική διακόσμηση και εξαιρετική έκφραση χρώματος. Έχει υφή καμβά, υδατογράφημα μετακινούμενοι χαρακτήρες κόλλας, εύκολο στην εφαρμογή και φιλικό προς το περιβάλλον.

αυτοκόλλητη ταπετσαρία

σπάνιο κολλητικό πολυεστέρα

inkjet υλικό ταπετσαρίας


Υλικό:

75 * 75D πολυεστερικό ύφασμα 130gsm

Αυτοκόλλητες:

Διαφανής ακρυλική κόλλα με βάση το νερό

Απελευθέρωση χαρτιού: 130gsm


Υψηλή απόδοση σε μηχανή εκτύπωσης Latex, Eco-solvent και UV, Πλήρης συμβατότητα, εξαιρετική απόδοση, έγχρωμες φωτεινές λειτουργίες. Αποτελεσματική λύνεται η δυσκολία διδασκαλίας, η επικάλυψη μεμβράνης, η κακή κάλυψη και η συρρίκνωση όταν χρησιμοποιούνται εσωτερικές κολλητικές στρώσεις, αυτοκόλλητο υλικό αυτοκινήτου.


Το DER New Material είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές αυτοκόλλητων αυτοκόλλητων ταπετσαριών inkjet της Κίνας με επαγγελματικό εργοστάσιο, είμαστε σε θέση να παράγουμε υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα μέσα εκτύπωσης με ταπετσαρία inkjet σε ανταγωνιστικές τιμές και μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε προϊόντα προς πώληση. Καλώς ήρθατε στα προϊόντα χονδρικής από εμάς
Εξεταστική