Κλωστοϋφαντουργικό πλέγμα

Το υφασμάτινο πατάκι αναφέρεται σε ένα συνθετικό υλικό που αποτελείται από ένα μείγμα πολυεστέρα (οι ίνες είναι επενδυμένες με PVC), οι οποίες μπορούν να αντέξουν τον καιρό και τις ακτίνες UV.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Shanghai DER New Material Co, Ltd είναι μια επαγγελματική Textilene Mesh Κατασκευαστής και εξαγωγέας στην Κίνα, που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή υφασμάτινων υφασμάτων.


1, Εισαγωγή της ταπετσαρίας τραπεζιού

Το υφασμάτινο πατάκι αναφέρεται σε ένα συνθετικό υλικό που αποτελείται από ένα μείγμα πολυεστέρα (οι ίνες είναι επενδυμένες με PVC), οι οποίες μπορούν να αντέξουν τον καιρό και τις ακτίνες UV.


2, Πλεονέκτημα του υφάσματος υφάσματος

Το ύφασμα Textilene είναι λεία επιφάνεια, φωτεινά χρώματα, αδιάβροχο, αντι-πετρέλαιο, αντι-υπεριώδες, μη τοξικό, δροσερό, φθορά, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλές τιμές. Το Textilene Mesh υπόκειται σε σκληρές συνθήκες, σε πολύ ψυχρή θερμοκρασία -70 ° C για να διατηρήσει την ευελιξία και να επιβιώσει έως 200 ° C θερμότητας, νερού, τριβής και δακρύων και να αντέξει σε ένα ευρύ φάσμα χημικών ουσιών. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν μπορεί να είναι ατμοσφαιρική πίεση και στεγνό καθάρισμα και είναι νερό, αντοχή σε σχίσιμο και αντοχή στη φθορά.


3, προδιαγραφή του πλέγματος κλωστοϋφαντουργίας

1) 70% PVC και 30% υψηλό πολυεστέρα

2) Χρώμα: σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας

3) Μέγιστο πλάτος: 300εκ

4) Μήκος ρολού: 50m

Textilene Mesh manufacturer

Κλωστοϋφαντουργικό πλέγμα


textilene fabric manufacturer

Υφάσματα από ύφασμα


textilene manufacturer

Textilene


4, Εφαρμογή του Textilene

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν που χρησιμοποιείται για το πλέγμα άμμου, το πλέγμα κουρτινών, το πλέγμα PVC, το πινάκ αναψυχής, το τεχνικό πλέγμα, το χαλί, το τραπεζομάντιλο, η τσάντα, η σκηνή κλπ.

textilene mat factory

υφασμάτινο ματ


textilene chair factory

υφασμάτινη καρέκλα


textilene dinner mat factory

υφασμάτινο χαλάκι δείπνου

textilene bag supplier.png

υφασμάτινη τσάντα


textilene bed supplier.jpg

υφασμάτινο κρεβάτι


textilene chair material supplier.jpg

υφασμάτινο υλικό καρέκλας

textilene chairs manufacture.jpg

Κρεμάστρες από ύφασμα


textilene Cushion manufacture.jpg Μαξιλάρι από ύφασμα
textilene Rocking chair manufacture.jpg

Textilene Κουνιστή καρέκλα


DER είναι επαγγελματίας κατασκευαστής κλωστοϋφαντουργικών Mesh , τα προϊόντα μας είναι στην προώθηση. Εάν είστε διανομέας υφασμάτινων υφασμάτων ή Textilene και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απαιτήσεις της Textilene , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα.

Εξεταστική