πανό βινυλίου (πανό PVC)

Vinyl πανό, που ονομάζεται επίσης banner PVC, frontlit, backlit, κ.λπ., μετά την εκτύπωση βινυλίου banner χρησιμοποιείται ευρέως για υπαίθρια διαφήμιση. Το υπαίθριο banner από βινύλιο αποτελείται από PVC + ύφασμα πολυεστέρα + PVC.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Vinyl πανό, που ονομάζεται επίσης banner PVC, frontlit, backlit, κ.λπ., μετά την εκτύπωση βινυλίου banner χρησιμοποιείται ευρέως για υπαίθρια διαφήμιση.


Εφαρμογή προϊόντων

Τα πανό vinyl χρησιμοποιούνται ευρέως για πανό βινυλίου υπαίθρια, οπίσθιο φωτισμό βινυλίου, φως κουτί, κλπ. ... πλέγμα βινυλίου banner χρησιμοποιείται ειδικά στην πόλη της θάλασσας, όπου είναι θυελλώδης περιοχή.


Προϊόν Πλεονέκτημα

Το υπαίθριο banner από βινύλιο αποτελείται από PVC + ύφασμα πολυεστέρα + PVC. 13 oz υλικό βινυλίου banner είναι τα πιο δημοφιλή υπαίθρια πανό βινυλίου.

DERFLEX υλικό βινυλίου banner είναι πιο ανταγωνιστική μεταξύ των κατασκευαστών πανό βινυλίου στην Κίνα:


1. Φτηνές πανό βινυλίου: καλύτερος έλεγχος στο κόστος παραγωγής, κάνει πιο ανταγωνιστική τιμή.

2. Ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής για PVC πανό βινυλίου: με ημερολόγια, μηχανήματα πλαστικοποίησης στο εργοστάσιο, κατασκευάζουμε το δικό μας φιλμ PVC, και κάνουμε τελική επίστρωση ή επικάλυψη. Αυτό θα μειώσει το κόστος στα χονδρικά πανό βινυλίου.

3. Συνεπής διασφάλιση της ποιότητας: Για κάθε παραγωγή, η DERLFEX διατηρεί δείγματα παραγωγής τουλάχιστον 5 μέτρων για 2 χρόνια. Εάν υπάρχει κάποια καταγγελία, θα μπορούσαμε εύκολα να βρούμε το πρόβλημα.

4. Καλύτερος έλεγχος σε κάθε λεπτομέρεια: Καμία ύλη δεν βγαίνει από το PVC, ακόμα και η άκρη είναι 100% ομαλή. Μην παραλείψετε το νήμα στο ύφασμα πολυεστέρα. πλήρες μέγεθος στο μήκος κύλισης, γραμμάριο. και τα λοιπα…

5. Η DERFLEX δέχεται νέες προτάσεις για να καταστήσει τα προϊόντα πιο κατάλληλα για την αγορά-στόχο.


κατηγορία προιόντος

- Πάροχος πλαστικού PVC

Το banner προβολής PVC χρησιμοποιείται για να φτιάξει το φωτιστικό της εμπρόσθιας φωτεινής πηγής. ο ρυθμός μετάδοσης είναι γενικά μεταξύ 5-10%. Το banner Frontlit χρησιμοποιείται ευρέως για υπαίθρια εκτύπωση πανό μεγάλου βινυλίου, όπως διαφημιστικές πινακίδες, φωτοβολταϊκά πλαίσια υψηλής ταχύτητας και φωτιστικό βιτρίνα πόλης Optimums. Μάθετε περισσότερα >>

Πλαίσιο προβολής PVC
13ωρο πανό
500D μπροστινό λάβαρο

Προβολέας PVC για πινακίδα
frontlit για τα γεγονότα
PVC πανό για εσωτερική διακόσμηση

- πανό με οπίσθιο φωτισμό PVC

Το banner b acklit χρησιμοποιείται για να φτιάξει το φωτιστικό της οπίσθιας φωτεινής πηγής. ο ρυθμός μετάδοσης είναι γενικά μεταξύ 2 και 3 0% . Το οπίσθιο φωτισμό από PVC είναι μικρότερο μέγεθος που χρησιμοποιείται για πινακίδες οδικής σήμανσης, φως κουτί και κουτιά εσωτερικών διαφημίσεων. Πάνω από 100 τ.μ. Μάθετε περισσότερα >>

οπίσθιο φωτισμό 500D
με οπίσθιο φωτισμό
οπίσθιο φωτισμό 18 ozοπίσθιο φωτιστικό για υπαίθριο φωτισμό
PVC οπίσθιο φωτισμό για διαφήμιση δρόμου
εσωτερική διαφήμιση στο σιδηροδρομικό σταθμό

- πανό PVC

Τα πανό vinyl mesh παράγονται για την περιοχή Typhoon. το πυκνά κατανεμημένο πλέγμα θα αφήσει τον άνεμο να περάσει από το πανό, που μείωσε την πίεση του πόλου. Με αυτόν τον τρόπο, η εκτύπωση βινυλίου banner μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Το banner ματιών χρησιμοποιείται για διαφημίσεις υψηλής ποιότητας διαφημίσεων βινυλίου και διαφήμισης αρχιτεκτονικής. Μάθετε περισσότερα >>

PVC banner πλέγματος με επένδυση
PVC έγχρωμο πλέγμα
PVC banner για εκτύπωση με οικολογικό διαλύτη


PVC banner πλέγμα για φράχτη πεδίου
τυπωμένο πανό PVC mesh
έτοιμο PVC ρολό πανό ρολό

- πανό PVC blockout

1. Μαύρο πίσω banner χρησιμοποιείται επίσης ως μπροστινό λάστιχο pvc βινυλίου. Με μαύρο φιλμ στο πίσω μέρος, η μετάδοση φωτός είναι μικρότερη από 5%. Στην πιο φωτεινή περιοχή, η μαύρη πλάτη καθιστά την εικόνα πιο ορατή.

2. Η διπλή εκτυπώσιμη επένδυση από PVC αποτελείται από 4 στρώματα: Λευκή ταινία από PVC + μαύρη μεμβράνη από PVC + νήματα από πολυεστέρα + λευκό φιλμ από PVC. Το εκτυπώσιμο Μάθετε περισσότερα >>

μαύρο πίσω banner 15oz
PVC banner διπλής πλευρά εκτυπώσιμο
PVC banner banner 18oz

banner αποκλεισμού για συλλογή
PVC πανό banner, πόλο πανό
PVC banner banner για υπαίθρια διαφήμιση

Η δέσμευσή μας

1. Ελεύθερα δείγματα: Τα δείγματα θα είναι έτοιμα για παραλαβή εντός 3 ημερών μετά την επιβεβαίωση.

2. Γρήγορη απάντηση: Οποιεσδήποτε ερωτήσεις θα απαντηθούν εντός 24 ωρών.

3. Εγγύηση ποιότητας : Κάθε ρολό διαφορετικό από το δείγμα που επιβεβαιώνεται θα καλύπτεται από το DERFLEX.


Σχετικά με το DERFLEX

Shanghai DER New Material Co, Ltd έχει έκταση παραγωγής 60.000 τετραγωνικών μέτρων, που καταχωρήθηκε με 2,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. 3 ημερολόγια, 3 μηχανές επίστρωσης και 5 μηχανές πλαστικοποίησης, 25 ανώτεροι μηχανικοί και 450 εργαζόμενοι καθιστούν το εργοστάσιό μας πιο ανταγωνιστικό μεταξύ των προμηθειών βινυλίου banner.

Εργοστάσιο DERFLEX
Εργαστήριο DERFLEX
Γραμμή παραγωγής DERFLEX

Το DERFLEX διαθέτει ολόκληρη σειρά συστημάτων QC. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με την Επιστήμη και Τεχνολογία του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Κίνας, το οποίο είναι διάσημο Πανεπιστήμιο της Κίνας, για την κατασκευή εργαστηρίου πολυμερικών εξερευνήσεων. Αυτό διατηρεί το μελλοντικό μας πλεονέκτημα της τεχνολογίας και της εξερεύνησης νέων προϊόντων.

Έκθεση APPP της Σαγκάης
DERFLEX πολύτιμους πελάτες

DERFLEX πολύτιμους πελάτες


Η DERFLEX δραστηριοποιείται στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης για πάνω από 15 χρόνια, έχει πελάτες άνω των 100 χωρών.

Παρακολουθούμε όλες τις παραγγελίες μας από την PI, την παραγωγή, τη ναυτιλία και την after-sale.

Όλες οι παραγγελίες με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Δοχείο 20 ft
PVC συσκευασία σκληρού σωλήνα
προσαρμοσμένο λογότυπο και ετικέταΕξεταστική