Φιλμ παράθυρο γυαλιού

παράθυρο γυαλιού παραθύρου: Παγωμένο και ημιδιαφανές διακοσμητικό φιλμ Η παγωμένη μεμβράνη (Matt film) είναι η πιο δημοφιλής και οικονομική ταινία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αρχιτεκτονική γυαλί. Έχει ένα ευρύ φάσμα διακοσμητικό αποτέλεσμα, και πολλές ποικιλίες: καθαρό χρώμα, ημιδιαφανές, αδιαφανές και μια ποικιλία από γεωμετρικά ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

φιλμ γυαλιού παραθύρου: Διαφανές και ημιδιαφανές διακοσμητικό φιλμ

Το παγωμένο φιλμ (Matt film) είναι η πιο δημοφιλής και οικονομική ταινία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αρχιτεκτονική γυαλί.

Έχει ένα ευρύ φάσμα διακοσμητικό αποτέλεσμα, και πολλές ποικιλίες: καθαρό χρώμα, ημιδιαφανές, αδιαφανές και μια ποικιλία από γεωμετρικά σχέδια, στυλ και ποικίλες.

γυαλί παράθυρο γυαλί χρησιμοποιείται για όλους τους χώρους σχεδιασμό και διακόσμηση, με τη διακόσμηση, τη θερμομόνωση, τη δημιουργία ενός ιδιωτικού χώρου, και άλλες λειτουργίες.

Σε σύγκριση με το παγωμένο γυαλί και το γυαλί επεξεργασίας, η ταινία έχει τα πλεονεκτήματα της ανθεκτικότητας, της γρήγορης εγκατάστασης, του χαμηλού κόστους και μπορεί επίσης να αλλάξει σύμφωνα με τα προσωπικά επιθυμητά διακοσμητικά μοτίβα.

Προϊόντα DERFLEX:

DY51, φιλμ γυαλιού παραθύρου 0.10mm

DY55, φιλμ γυαλιού παραθύρου 0.08mm


Εξεταστική